Verzenden en Retourneren

Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij binnen 5 werkdagen te versturen.  Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de binnen 5 werkdagen  plaatsvinden. Dit is wel afhankelijk van de voorraad.  Wij laten u weten wanneer het op de post gaat. Het kan ook voorkomen dat Huttenbouwers zelf voor de aflevering gaat zorgen bij grote producten.  Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Herroepingsrecht standaard producten

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten hangen erg af van het soort product die u besteld heeft, Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@huttenbouwers.com. Het Herroepingsformulier kunt u hierbij meesturen. Deze vind u onderaan deze pagina.   Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Herroepingsrecht op maat gemaakte producten

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.